FAQ Suchen Mitgliederliste Benutzergruppen Profil Anmelden, um private Nachrichten zu lesen
UGamela Forum Foren-Übersicht  Anmelden  Registrieren
nike air max 270
Seite 1 von 1 [1 Beitrag]  

 Forum-Index » UGamela » Support
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen
Vorheriges Thema anzeigen :: Nächstes Thema anzeigen
Autor Nachricht
Tess Maugham
Neuling
Neuling

Anmeldedatum: 12.01.2020
Beiträge: 3

BeitragVerfasst am: So 12 Jan 2020, 08:56    Titel:  nike air max 270
Themen-Beschreibung: nike air max 270
 

Een jaar na de nike air max 270 eerste release bracht Supreme ons een tweede reeks colorways, dit keer gaf hun eigen persoonlijke silhouet een meer lifestyle-look in tarwe en helemaal zwart. Het Air Force 1-pakket van Supreme betekende een belangrijke mijlpaal op de tijdlijn van de lopende partnerships van het merk met Nike als het was hun eerste gezamenlijke schoenenproject met een niet-SB-schoen. Het overbruggen van de skate- en lifestyle-markt is niets nieuws voor Supreme, dus het pakket met drie schoenen voelde als een perfecte pasvorm toen het eind 2012 op de markt kwam, uitgerust met een bovenwerk gemaakt van het super-duurzame, waterbestendige materiaal bekend als NYCO.

Supreme's draai op de Flyknit Lunar 1 wijkt niet te ver af van wat we van het model gewend zijn, maar bevat nog steeds een aantal gemakkelijk te herkennen personalisaties zoals het dooslogo op de tong en de eerste drie letters van het merk naam gestikt in het Flyknit-patroon aan de zijkant van de schoen. De "What The" -gekte die momenteel boven Nike Basketball zweeft, wordt nike sneakers toegeschreven aan deze krankzinnige Nike SB Dunk-release uit 2007. Het bezitten van een enkel paar What The Dunks is een ongelooflijke prestatie voor een verzamelaar, maar dat is gewoon kinderspel in vergelijking met wat Jordan Geller's ShoeZeum bezit. Hij bezit niet alleen drie paar van de mash-up Dunks, zijn collectie bevat ook elke Nike SB Dunk-release nike air max 2017 die heeft bijgedragen aan het What The-concept.

Neem na de pauze contact met ons op voor een nieuwe set afbeeldingen op deze Nike Retro-release en wees geduldig met ons tot de releasedatum voor deze sneakers. De Nike LeBron 9 is uitgebracht in een diverse bibliotheek met colorways sinds het voor het eerst in oktober uitkwam , maar als je de meest vooraanstaande groep zou moeten kiezen, lijdt het geen twijfel dat de Freegums x Nike LeBron 9 die titel verdient. De Freegums x Nike LeBron 9, ontworpen door de Miami-inheemse kunstenaar Alvaro  Freegums 'Ilizarbe, vangt de zinderende lokale smaak omdat het kenmerkende Freegums-stylings rondom de schoen kenmerken.

Hier is slechts de helft van nike air max 2018 de set verzameld in de vorm van een Roshe Run, Nike Air Max 90, Blazer en Dunk Sky Hallo allemaal met dezelfde bloemenprint uit de Liberty-archieven. Lees verder om een gedetailleerde set hoeken voor elk van de sneakers te zien en vertel ons vervolgens in de comments welke van deze je uit de schappen haalt wanneer ze aankomen. Nike ACG is klaar om een van hun meest intrigerende nieuwe modellen uit te brengen in jaar deze winter, de Lupinek Flyknit FSB. Met het DNA van de al populaire Flyknit Chukka SFB in de kern, beschikt de Lupinek over een robuuste, stijlvolle en premium schoeiseloptie die klaar staat om dit seizoen tegen het gure weer te vechten.

In ieder geval voor de "Emerald" colorway, lijkt het erop dat er een versie op komst is die beperkt wordt tot slechts 50 paar. We kunnen alleen aannemen dat dat niet het geval zal zijn voor elk van de paren die terug uit de archieven komen - het zou niet echt logisch zijn in termen van kosten om dit silhouet te doen herleven, alleen om een paar honderd paren te maken. Lees verder om te zien hoe de schoenen zich vormen, inclusief de gelikte zwarte doos waarin ze aankomen, en blijf op de hoogte van Sneaker News voor een releasedatum over deze David Robinson-klassiekers.

Het is nog steeds niet bevestigd als de Chinese Nieuwjaarskrachten exclusief in China nike voetbalschoenen zullen verschijnen of een wereldwijde release zullen ontvangen, dus blijf op de hoogte van Sneaker News voor meer informatie. Als je de eerste golf van de Nike Air Force 1 in de nieuwe Flyknit-constructie hebt gevoeld , maak je dan klaar, want er komen binnenkort meer colorways. Een van de volgende nieuwe looks voor de Nike Air Force 1 Mid Flyknit die je zou moeten bevallen, wordt hier vandaag bekeken, in een mix van Game Royal en zwart. De schoen heeft dezelfde constructie als eerdere releases, gekenmerkt door het geweven [img]http://www.asstrio.com/images/shoes/nike voetbalschoenen-935hmo.jpg[/img] bovenwerk met lederen details voor de Swooshes, riemen en tongen.
Nach oben
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden 
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:   Sortieren nach:   
Seite 1 von 1 [1 Beitrag]  
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen Vorheriges Thema anzeigen :: Nächstes Thema anzeigen
 Forum-Index » UGamela » Support
Gehe zu:  

Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht teilnehmen.
Du kannst Dateien in diesem Forum nicht posten
Du kannst Dateien in diesem Forum nicht herunterladen
[ Time: 0.3301s ][ Queries: 15 (0.2565s) ][ Debug Ein ]

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
BBTech Template by © 2003-04 MDesign
Categories Hierarchy 2.1.6g © 2003-2005 Ptirhiik RPGnet-Fr | Adaptation provided by Craterz.com